Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lunaparka gittiğini görmek

Rüyada lunaparka gittiğini görmek

Rüyada lunaparka gittiğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada lunaparka gittiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski lunapark görmek temize çıkacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lunaparka gittiğini görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini lunaparkta görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, eğer işsizse iş bulacağına yorulur.

Rüyada lunaparkta kamikazeye binmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada lunaparkta trene binmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lunaparkta düşmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Rüyada lunapark gondol görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, onu darda bırakmayacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada lunapark trenine binmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments