Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum toplamak

Rüyada lokum toplamak

Rüyada lokum toplamak işlerin yavaşlayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı haberlere, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iyi kısmetleri olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalet eder.

Rüyada lokum toplamak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada lokum toplamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum şekeri yemek hak yiyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada gül lokumu yemek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada lokumu görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokum ikram edildiğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz lokum almak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli lokum görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum yapmak sevilen bir kişi olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments