Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada liseyi bitirmek

Rüyada liseyi bitirmek

Rüyada liseyi bitirmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kafasının rahat olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, alım gücünü yitireceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada liseyi bitirmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada liseyi bitirmek herkesin rahat edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada lise üniforması giymek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada liseyi kazanmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada lisede olmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada tekrar lise okumak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada fen lisesini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada askeri lise görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments