Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri dövmek

Rüyada askeri dövmek

Rüyada askeri dövmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Rüyada askeri dövmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada askeri dövmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Rüyada israil askeri görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri tesis görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri hapishane görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri cezaevi görmek işine dört elle sarılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada askeri yolcu etmek bebek sahibi olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada askeri öğrenci olduğunu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin rahat edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, çok rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments