Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri tesis görmek

Rüyada askeri tesis görmek

Rüyada askeri tesis görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, neşeli bir hayat süreceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada askeri tesis gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada askeri tesis görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada dinlenme tesisi görmek çok üzüleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada askeri üniforma giymek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada düşman askeri öldürmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada askeri arabaya binmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri okulu kazanmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş askeri görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mülk sahibi olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments