Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi limon görmek

Rüyada ekşi limon görmek

Rüyada ekşi limon görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada ekşi limon gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada ekşi limon yemek endişelerinin yerini umudun alacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada ekşi limon görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi kaynatmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada ekşili köfte görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi kayısı görmek sevdiği insana kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ekşi içmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi ekmek yemek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar ekşisi içmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments