Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonlu çay içmek

Rüyada limonlu çay içmek

Rüyada limonlu çay içmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu çay içmek gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Rüyada limonlu çay içmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çaya limon sıkmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, borç batağına düşeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada limon içmek işini kaybedeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada limon kolonyası içmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalettir.

Rüyada limonlu süt içmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada limonlu soda içmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada limon suyu içmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek çıkış yolları bulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments