Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lif görmek

Rüyada lif görmek

Rüyada lif görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerin düzgün gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada lif gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Rüyada lif işlemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada lif satmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada lif örmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Rüyada lif ipi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lif görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lif örmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık lif görmek muradına eremeyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lif yapmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments