Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada levhi mahfuzu görmek

Rüyada levhi mahfuzu görmek

Rüyada levhi mahfuzu görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada levhi mahfuzu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada levhi mahfuz görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada levhi mahfuzu görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada lez görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada legen yıkamak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Rüyada lesbiyen görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada lez olmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep lerden kaçmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada lev enzelna suresi okumak ümitsizliğe, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments