Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lez olmak

Rüyada lez olmak

Rüyada lez olmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, korkularından kurtulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada lez olmak gördüyseniz:

  • Maceralara atılmadan önce bitirmeniz gereken işleriniz var.

Rüyada kol saat leri bulmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada lev enzelna suresini okumak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarının geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada led lamba görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada legende hamur görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lesbiyen görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lez olmak başarısızlıklara düşeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada levhi mahfuz görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments