Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada levhi mahfuz görmek

Rüyada levhi mahfuz görmek

Rüyada levhi mahfuz görmek hak yoluna döneceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada levhi mahfuz gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada levhi mahfuz görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada levhi mahfuzu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada lesbiyen görmek bolluğun ve bereketin artacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lez olmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, yaşadığı zor günlerin biteceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lesbiyen olmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına tabir olunur.

Rüyada lev enzelna okumak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada legende hamur görmek büyük başarıla kazanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalet eder.

Rüyada led lamba görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments