Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lesbiyen görmek

Rüyada lesbiyen görmek

Rüyada lesbiyen görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada lesbiyen gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada lesbiyen görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada legende hamur görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada lez görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada lev enzelna suresini okumak işlere nazar değeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada levhi mahfuz görmek insanların saygısının kazanılacağına, geçmişi unutup geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Rüyada led lamba görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep lerden kaçmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lez olmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments