Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lez görmek

Rüyada lez görmek

Rüyada lez görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayallerinin suya düşeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lez gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada lesbiyen görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep lerden kaçmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada lev enzelna suresi okumak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Rüyada lev enzelna suresini okumak gelirinin eksileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada led lamba görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada legen yıkamak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada levhi mahfuzu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments