Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş yemek

Rüyada leş yemek

Rüyada leş yemek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yönetici olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işarettir.

Rüyada leş yemek gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Rüyada leş yemek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Rüyada hayvan leşi yemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada aslan leşi görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada inek leşi görmek günah işleyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan leşi kokusu almak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tavuk leşi görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga leşi görmek sorunlarından arınacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments