Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğen içinde çamaşır görmek

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yeni mallara kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde çamaşır gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada leğende çamaşır görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır leğeni görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada leğenin içinde su görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğen içinde su görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğen içinde et görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde yıkanmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments