Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lanetli ev görmek

Rüyada lanetli ev görmek

Rüyada lanetli ev görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada lanetli ev gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada lanetli ev görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lanetli altın görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine lanet okumak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada anneye lanet okumak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada lanet okumak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada şeytana lanet etmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana lanet getirmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada lanetli bebek görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hayatının yoluna gireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments