Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine lanet okumak

Rüyada birine lanet okumak

Rüyada birine lanet okumak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine lanet okumak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada anneye lanet okumak bir sebeple kendi içine kapanacağına, birçok iş teklifi alınacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lanet okumak içinin rahatlayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine lanet okumak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana lanet okumak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, makamının ve ününün artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytana lanet etmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada lanetli altın görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lanetli ev görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, gıybet edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytana lanet getirmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments