Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lanetli bebek görmek

Rüyada lanetli bebek görmek

Rüyada lanetli bebek görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, zorluklarının son bulacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada lanetli bebek gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada lanetli bebek görmek işveren koltuğunda oturacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lanet okumak kafasını rahatlatacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lanetli ev görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada lanetli altın görmek insanlara olan güvenin artacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytana lanet getirmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birine lanet okumak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye lanet okumak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana lanet etmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments