Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana lanet getirmek

Rüyada şeytana lanet getirmek

Rüyada şeytana lanet getirmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işlerin düşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana lanet getirmek gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada şeytana lanet getirmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada şeytana lanet okumak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet eder.

Rüyada şeytana lanet etmek işinden çıkarılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye lanet okumak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada lanetli ev görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada lanetli altın görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birine lanet okumak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada lanet okumak rakiplerine karşı fark atacağına, sağlığına kavuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments