Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana lanet etmek

Rüyada şeytana lanet etmek

Rüyada şeytana lanet etmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada şeytana lanet etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada şeytana lanet getirmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Rüyada şeytana lanet etmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada şeytana lanet okumak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada birine lanet okumak sorunların bir bir çözüleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye lanet okumak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada lanetli ev görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada lanet okumak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, karısının çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada lanetli altın görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments