Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale ve gül görmek

Rüyada lale ve gül görmek

Rüyada lale ve gül görmek onlardan taraf hayır göreceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, şansının kötüye gideceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lale ve gül gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada lale ve gül görmek kötü günlerin arkada kalacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül ve lale görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada lale ağacı görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Rüyada mor lale görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada büyük lale görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu lale görmek elinin bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına inanılır.

Rüyada kirmizi laleler görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Rüyada açmış lale görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments