Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açmış lale görmek

Rüyada açmış lale görmek

Rüyada açmış lale görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açmış lale gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada açmış lale görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada lale ağacı görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lale koklamak amaçlarına ulaşmaya, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz lale tarlası görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül ve lale görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada açmamış lale görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, nimet ve berekete ereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada rengarenk lale görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı lale tarlası görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, şaşkın olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments