Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük lale görmek

Rüyada büyük lale görmek

Rüyada büyük lale görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada büyük lale gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük lale görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe lale görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada mor lale görmek tatsızlık olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada lale çiçeği görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi laleler görmek onların önüne geçeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada turuncu lale görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments