Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana kaynatmak

Rüyada lahana kaynatmak

Rüyada lahana kaynatmak bahtın açılacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada lahana kaynatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada lahana kaynatmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada lahana tohumu görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana yemeği yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden lahana toplamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada kara lahana sarması yemek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, asla harama bulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada lahana sarma görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, bereketli işlere gireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada lahana sarması görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments