Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarması görmek

Rüyada lahana sarması görmek

Rüyada lahana sarması görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişiye hep umut olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Rüyada lahana sarması sarmak hızlanacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarması görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana sarması görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada lahana sarması pişirmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek takdir toplayacak işler yapacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada lahana sarması yemek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, makamının sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada lahana sarma görmek fikirlerinin çatışacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Rüyada lahana sarması yapmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments