Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmeye hazırlanmak

Rüyada askere gitmeye hazırlanmak

Rüyada askere gitmeye hazırlanmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, lüks, konfor içinde olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eğleneceğine işarettir.

Rüyada askere gitmeye hazırlanmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada askere gitmeye hazırlanmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere hazırlanmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere gitmek için hazırlanmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin düzene gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmeye hazırlanmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bol dua edeceğine delalet eder.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hazır çorba almak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazırlanmak süslenmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments