Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, para sahibi olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Rüyada hac yolculuğuna hazırlanmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yolculuğa hazırlanmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz yolculuğuna hazırlanmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak yaşam standartlarının artacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments