Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazır çorba almak

Rüyada hazır çorba almak

Rüyada hazır çorba almak geçim kolaylığı içinde olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hazır çorba almak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada hazır çorba almak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına inanılır.

Rüyada hazır çorba görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüme hazırlanmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada askere hazırlanmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada bir yere gitmek için hazırlandığını görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada denize gitmek için hazırlanmak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada hazır valiz görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, yeni yollara girileceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalettir.

Rüyada savaşa hazırlanmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments