Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak maddi sorumluluklarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada banyo yapmak için hazırlanmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ev taşımaya hazırlanmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada evlenmeye hazırlanmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evde doğum yapmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret eder.

Rüyada eve sıva yapmak zevkli ve güzel hale geleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir evde banyo yapmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eve alışveriş yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments