Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazırlanmak süslenmek

Rüyada hazırlanmak süslenmek

Rüyada hazırlanmak süslenmek sorunlarının birken beş olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazırlanmak süslenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada hazırlanmak süslenmek sorunların günden güne artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulur.

Rüyada kendini süslenmiş görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, açların doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah süs köpeği görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada süs balığı toplamak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet eder.

Rüyada küçük süs köpeği görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada duvar süsü görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada süs kabağı görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments