Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert bluz görmek

Rüyada lacivert bluz görmek

Rüyada lacivert bluz görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada lacivert bluz gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada lacivert bluz giymek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada lacivert bluz görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giymek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada pembe bluz görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulmaktadır.

Rüyada bluz hediye almak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı bluz giymek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bluz almak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bluz dikmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments