Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert bavul görmek

Rüyada lacivert bavul görmek

Rüyada lacivert bavul görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, amacına ulaşacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada lacivert bavul gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada lacivert bavul görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı bavul görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalettir.

Rüyada birinin elinde bavul görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada bavul açmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada bavulla kaçmak yanlış işler yapacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek güzellik ve hayır geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulla gitmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavulla para görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments