Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulla kaçmak

Rüyada bavulla kaçmak

Rüyada bavulla kaçmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulla kaçmak gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada bavulla kaçmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada turuncu bavul görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kişinin güzel işler yapacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada içi boş bavul görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bavulunu kaybetmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Rüyada bavulla bir yere gitmek işlerinin hemen hallolacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı bavul görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Rüyada kirli bavul görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet eder.

Rüyada büyük bavul görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments