Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde bavul görmek

Rüyada birinin elinde bavul görmek

Rüyada birinin elinde bavul görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı yollara gireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde bavul gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada birinin elinde bavul görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde bavul görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde bavul görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, düşünmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde bavul görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bavul görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada bavul aramak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bavul görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağır bavul taşımak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kötü halin son bulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments