Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulla gitmek

Rüyada bavulla gitmek

Rüyada bavulla gitmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bavulla gitmek gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Rüyada bavulla gitmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek huzurlu günlerin biteceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulla giden birini görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada bavulla bir yere gitmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada bavulla arabaya binmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada büyük siyah bavul görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments