Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidene ağlamak

Rüyada askere gidene ağlamak

Rüyada askere gidene ağlamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, müjdeli haberle geleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada askere gidene ağlamak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada askere gitmek ağlamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidene ağlamak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerde ağlamak yaşama hevesinden olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet eder.

Rüyada asker için ağlamak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup ağlamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet eder.

Rüyada asker olmak ve ağlamak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments