Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde ağlamak

Rüyada askerde ağlamak

Rüyada askerde ağlamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada askerde ağlamak gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada askerde ağlamak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere ağlamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine rivayet eder.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada askere gidene ağlamak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına inanılır.

Rüyada askere gitmek ağlamak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada asker görüp ağlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada asker olmak ve ağlamak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada asker olup ağlamak tatsızlıkların aşılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments