Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup ağlamak

Rüyada asker olup ağlamak

Rüyada asker olup ağlamak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, evlerine dünürcü geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Rüyada asker olmak ve ağlamak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidene ağlamak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Rüyada askere gitmek ağlamak ticaret sektörüne atılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada asker olup ağlamak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker görüp ağlamak süzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işarettir.

Rüyada askere sarılıp ağlamak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments