Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker için ağlamak

Rüyada asker için ağlamak

Rüyada asker için ağlamak kısmetlerinin de kapanacağına, yükünün azalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Rüyada asker için ağlamak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada askere ağlamak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yokluk içine düşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada asker için ağlamak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada askerde ağlamak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Rüyada asker olmak ve ağlamak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gitmek ağlamak işlerin çok büyümeyeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada asker olup ağlamak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments