Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu dışkısı görmek

Rüyada kuzu dışkısı görmek

Rüyada kuzu dışkısı görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada kuzu dışkısı gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada kuzu dışkısı görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı yemek yüksek moralli olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada elini dışkıya sürmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek dışkısına basmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıyı temizlemek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada koyun dışkısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, içsel güvensizliklerinize yorulur.

Rüyada fil dışkısı görmek işlerinden de geri kalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada inek dışkısına basmak üstün başarılar alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments