Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere almak

Rüyada askere almak

Rüyada askere almak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, güzel bir evliliğe, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere almak gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada namaz kılan askerler görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst düzey asker görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerlere para vermek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere gidip gelmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden terhis olmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker yeşili renk görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada asker çemberi görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments