Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz at görmek

Rüyada kuyruksuz at görmek

Rüyada kuyruksuz at görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz at gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Rüyada at kuyruğu saç görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kuyruğu görmek sorumlulukların azalacağına, bol dua edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı at kuyruğu yapmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçını at kuyruğu yapmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada saçları at kuyruğu yapmak moralinin düzeleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın kuyruğunu görmek her geçen gün sorunların artacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet etmektedir.

Rüyada at kuyruğu kesmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını at kuyruğu yapmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments