Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık kuyruk görmek

Rüyada kalabalık kuyruk görmek

Rüyada kalabalık kuyruk görmek ticarete atılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık kuyruk gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada kalabalık kuyruk görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kuyruklu bebek görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işarettir.

Rüyada fare kuyruğu yemek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek kişinin bundan zarar göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada akrep kuyruğu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruğa girmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuyruklu fare görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın kuyruğunu görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments