Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek kuyruğu görmek

Rüyada köpek kuyruğu görmek

Rüyada köpek kuyruğu görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, neşesine kavuşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kuyruğu gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek ticari faaliyetlerinin artacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kuyruğunu koparmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köpek balığı kuyruğu görmek aileden ayrı kalınacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, her zaman neşeli olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hastalıkların uzak duracağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kuyruğu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments