Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kemiğini görmek

Rüyada kendi kemiğini görmek

Rüyada kendi kemiğini görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kemiğini gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Rüyada kemikli et kaynatmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada inek kemiği görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve kemik görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kemiği yemek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada kemik kaynatmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kemik tarak görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış kemik görmek kazancını arttıracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada mezarda kemikler görmek başının derde gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments