Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu görmek

Rüyada kuyruğu görmek

Rüyada kuyruğu görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada kuyruğu gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek kuyruğu görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet kuyruğu görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Rüyada kendini kuyrukta görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, şansının kendisinden yana olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments