Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette boğulmak

Rüyada küvette boğulmak

Rüyada küvette boğulmak sevinçli haberlerin geride kalacağına, gelirinin düşeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, güzel bir yola çıkılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet eder.

Rüyada küvette boğulmak gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Rüyada küvette boğulmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Rüyada küvette oturmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir yol tutulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada küvette ıslanmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu küvet görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada küvette görmek elinin darlık görmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Rüyada küvette yıkandığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada su dolu küvet görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küvete çiş yapmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments