Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette oturmak

Rüyada küvette oturmak

Rüyada küvette oturmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, rütbesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küvette oturmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Rüyada küvette oturmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada küveti yıkamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada küvette ıslanmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli küvet görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada küvette banyo yapmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Rüyada boş küvet görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu küvet görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments