Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu küvet görmek

Rüyada su dolu küvet görmek

Rüyada su dolu küvet görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, bahtının da çok parlak olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Rüyada su dolu küvet gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada su dolu küvet görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulur.

Rüyada su dolu küvete girmek kazançlı işlere girileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada içi su dolu küvet görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kan dolu küvet görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu küvet görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette su görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işaret eder.

Rüyada küvet dolusu su görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada küvetin içinde su görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments