Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvete sıçmak

Rüyada küvete sıçmak

Rüyada küvete sıçmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada küvete sıçmak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada küvete sıçmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kendini küvette görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın küvet görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada küvetin içinde görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu küvet görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küvete girmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada küvet doldurmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada banyo küveti temizlemek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments